Τηλ: +30 2410 531217 | Κιν: +30 6931 526 464

ΠΡΟΦΙΛ

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για την Α’, Β’, Γ' τάξη των ΕΠΑ.Λ., είναι ολοκληρωμένο και περιλαμβάνει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ο μαθητής για να αντιμετωπίσει τις εξετάσεις.

Επαναλήψεις στην ύλη προηγούμενων ετών, διαγωνίσματα, τεστ, παροχή κατάλληλων σημειώσεων και μεγάλη εμβάθυνση στο πνεύμα των θεμάτων που εμφανίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις είναι τα κύρια στοιχεία της διδασκαλίας που παρέχεται στο φροντιστήριό μας. Η καλύτερη απόδειξη όλων αυτών δεν είναι άλλη από τις επιτυχίες των μαθητών μας.


Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα σπουδών μας, καθώς και για ό,τι καινούριο παρουσιαστεί στο νέο θεσμό των Επαγγελματικών Λυκείων ΕΠΑ.Λ., γιατί παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης. Η σωστή προσπάθεια μαζί με την σωστή προετοιμασία είναι το μυστικό της επιτυχίας. Χωρίς πολύ άγχος και με την ενδεικνυόμενη βοήθεια να είστε βέβαιοι ότι η πόρτα των Α.Ε.Ι. & Στρατιωτικών Σχολών θα αρχίσει να ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας.

Το φροντιστήριο “ΤΕΧΝΙΚΟ” φέρνει στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. την εκπαίδευση μέσω διαδραστικού πίνακα.

Η νέα τεχνολογία μπαίνει στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, όχι με εκθεσιακό και μουσειακό χαρακτήρα, αλλά με ενεργό ρόλο και παρουσία που γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη. Το μάθημα της Φυσικής και των Μαθηματικών γίνεται πιο “ζωντανό” με εικόνες και πραγματική είσοδο στο διαδίκτυο και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις γρηγορότερα, αμεσότερα και πιο ενδιαφέροντα από ποτέ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα οι μαθητές να πάρουν τα μαθήματα του πίνακα στο σπίτι τους και μέσω υπολογιστή να τα επεξεργαστούν περισσότερο, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη ευχέρεια στα μαθήματα και τις νέες τεχνολογίες.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΚΑΚΑΡΔΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΝΑΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΟΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΜΑΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΤΟΜΙΑ – ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ

ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΓΙΕΙΝΗ

ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΑΟΘ)

ΛΟΙΖΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΟΔ)

ΛΟΙΖΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ

ΜΠΕΤΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ)

ΜΠΕΤΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΜΠΕΤΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ

ΜΠΕΤΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΙΙ

ΚΑΚΑΡΔΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΑΚΑΡΔΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΤΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΜΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΓΑΛΟΓΑΒΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2

ΓΑΛΟΓΑΒΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΓΑΛΟΓΑΒΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ

ΚΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΚΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Για μια ακόμη χρονιά το φροντιστήριο « Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο » πέτυχε να έχει τους περισσότερους επιτυχόντες απο τα Τ.Ε.Ε. στα Τ.Ε.Ι. & στρατιωτικές σχολές απο οποιοδήποτε αλλο φροντιστήριο στο Ν. Λάρισας.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια του κατέβαλαν όλοι την χρονιά, καθώς και για την συμβολή τους στο να επιτύχουμε να έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχόντων στο Ν. Λάρισας

Ο διευθυντής και το προσωπικό του φροντιστηρίου « Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο » θέλει να ευχηθεί σε όλους τους επιτυχόντες καλή συνέχεια στην πορεία που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν.